Beton-look

Beal Mortex
Beal mortex betonlook is een zeer hoogwaardig en waterdicht cementproduct.

In tegenstelling tot stucwerk op basis van kalk en gips, wordt dit product niet gemengd met water, maar met een speciale hars waardoor het product sterk, flexibel en waterdicht wordt.
Door de unieke samenstelling en vele verschillende mogelijkheden, is het een ideaal product voor badkamer en keuken, ter vervanging van tegels.
Met een prachtige uitstraling als resultaat!

Beal Mortex Color©
Beal Mortex Color© is een materiaal dat van zichzelf al vanaf 1 mm laagdikte waterdicht is. Hierdoor is het uitermate geschikt voor wanden, vloeren, aanrechtbladen, meubels en trappen. Bovendien kan het op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht.

Beton Ciré
De beton ciré van Beal kent diverse voordelen t.o.v de overige beton ciré producten die verkrijgbaar zijn in Nederland . Het belangrijkste voordeel is dat het product al vanaf 1 mm waterdicht van zichzelf is. De meeste andere producten moeten geïmpregneerd of afgelakt worden worden tegen vocht.   Beal mortex color neemt geen vocht op en dus kunnen er ook geen vlekken ontstaan. Vaak word de Beal mortex color wel beschermd met een olie, was, zeep of lak, maar dit is tegen vuil en niet tegen vocht.

Mogelijkheden

  • Decoratief
    ( bijv. woonkamer, keuken en of slaapkamer)   
  • Decoratief technisch
    ( bijv. vloer, tafel, douche, aanrechtblad en wasbakken)  
  • Decoratief waterdicht
    ( bijv. zwembad, vijver, terras) 

 

Terug